Team Leeuwenkamp Architecten

Continuïteit, deskundigheid en de juiste ervaring binnen ons team is essentieel voor het welslagen van onze projecten en vormt de basis van ons bedrijfsproces. Daarom werken onze architecten, adviseurs en projectmanagers altijd in projectteamverband en zijn ze onderling, indien noodzakelijk, uitwisselbaar om de continuïteit en kwaliteit voor onze opdrachtgevers te waarborgen.

Grote expertise en korte lijnen

Als Noord-Hollands bureau staan we altijd klaar voor onze opdrachtgevers. Wij staan met beide voeten op de grond en hebben kennis en kunde op meerdere vlakken. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we direct tot de kern komen en snel kunnen schakelen. Korte lijnen en grote expertise, dat is wat Leeuwenkamp Architecten kenmerkt. Zo zorgen wij voor een breed gedragen oplossing, een manageable proces en een vlekkeloos project.

Signatuur

Onze architectonische signatuur bestaat niet uit het modieuze, het hippe of het tijdelijke. Onze projecten zijn niet direct te herkennen aan hun verschijningsvorm. Ieder project heeft weer zijn eigen verhaal. Op welke locatie bevindt het project zich, wat is zijn omgeving, wat is het programma van eisen, welke werkprocessen spelen zich er af, welke zorg wil men leveren, wat zijn de ambities van de klant? Wij nemen in het proces de tijd voor het samen doorleven van deze vragen en ambities.

Elk project benaderen wij weer met een open blik en zonder vooropgestelde mening, uiteraard met inbegrip van onze kennis en ervaring. Vakkundigheid vormt de basis van onze ontwerpen. Wij zijn als architect altijd op zoek naar de mogelijkheden binnen de gestelde kaders, wat kunnen we er maximaal uithalen zonder afbreuk te doen aan veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Constante is altijd het streven naar een hoogwaardig ontwerp met de toegepaste materialen, functionaliteit en flexibiliteit als variabelen. Nieuwsgierig zijn naar hoe het anders, beter en slimmer kan. Op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en deze toepassen.