Leeuwenkamp Architecten is altijd op zoek naar talent!

Werken bij Leeuwenkamp Architecten

Leeuwenkamp Architecten biedt verschillende stages en afstudeerplaatsen aan. Voorbeelden van mogelijk afstudeer- en afstudeerrichtingen zijn uiteraard de architectuur en bouwkunde, maar ook onze ICT- en Communicatieafdeling bieden mogelijkheden.

Als stagiair krijg je bij ons de kans en mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je draait volledig mee binnen het team, waardoor je jezelf op verschillende vlakken kunt ontwikkelen. Naast een meeloopstage behoort ook een afstudeerstage tot de mogelijkheden. Wanneer er specifieke onderwerpen zijn die je interesse hebben of je een bijzondere afstudeeropdracht hebt, laat het ons horen. We kijken graag samen hoe we jouw stage kunnen invullen.

Een stageperiode bij Leeuwenkamp Architecten start doorgaans in februari of september. Als je interesse hebt in een stageplek bij ons op kantoor, informeer dan tijdig naar de mogelijkheden en neem contact op met Annette Muller (e-mail management@leeuwenkamp.nl of telefonisch 072 5151644.

Vacatures

Onze vaste kern van architecten en adviseurs vullen we graag aan met expertise die we goed kunnen gebruiken in ons bedrijf.

Op dit moment zijn er geen open vacatures.