De Bazaar

Beverwijk

Status:
Voorlopig ontwerp
Kenmerken:
Overdekte markt / wayfinding / herinrichting / winkelcentrum / transformatie
opdrachtgever:
Bazaar Beverwijk
Werkzaamheden:
Ontwerp
Baken

Het Baken, als meetingpoint en opvallend herkenningspunt bij de entree van de Bazaar, speelt een cruciale rol in het verwelkomen en informeren van bezoekers. Ontworpen als een kenmerkende architecturale structuur, staat het Baken trots en duidelijk zichtbaar, zodat bezoekers meteen weten waar ze moeten zijn om de Bazaar binnen te gaan.

Markthal

Het ontwerp van de markthal 25 en 26 wordt gekenmerkt door eigentijdse en moderne elementen, waarbij de nadruk ligt op praktische flexibiliteit.

Bij binnenkomst treft u een open en lichte entree, met grote glaspartijen die een inkijk bieden op de activiteiten binnenin.

Een opvallend kenmerk van het ontwerp zijn de flexibel indeelbare marktkramen. Deze zijn ontworpen om gemakkelijk aangepast te kunnen worden aan verschillende behoeften en evenementen. Dankzij dit systeem kunnen de kramen eenvoudig samengevoegd worden tot grotere units, of juist los van elkaar geplaatst worden voor een meer intieme en veelzijdige opstelling.

De routing door de markthal is logisch en intuïtief, waardoor bezoekers moeiteloos de verschillende kraampjes en activiteiten kunnen ontdekken. Dit zorgt voor een soepele doorstroming van bezoekers en een aangename winkelervaring.

Al met al wordt de vernieuwde Hal 25 en 26 een eigentijdse markthal met een nadruk op flexibiliteit en praktische indeling. De combinatie van moderne elementen, natuurlijke materialen en de mogelijkheid tot aanpassing maakt Hal 25 en 26 een veelzijdige en aantrekkelijke bestemming voor bezoekers, ondernemers en evenementen.

Foto's en Vizualisaties:
Leeuwenkamp Architecten (Visualisaties)

Impressies
Aanzicht hal 25 en 26
Aanzicht hal 25 en 26
Nieuwe entree's en speelplein
Inrichting Hal 25 en 26
Nieuwe gevel entree de Bazaar
projectplan
Nieuw routingconcept hal 25 en 26
Nieuw routingconcept hal 25 en 26
Inrichting hal 25 en
Koppelbare marktkraam
Inrichting boulevard
Nieuwe entreegevel en herkenningspunt
Informatie Totem
Inrichtingsstudie Hal 5
Tuinelement Hal 5