Grevelingenstraat

Lelystad

Status:
Technisch ontwerp
Kenmerken:
Begeleid wonen / Appartementen
opdrachtgever:
Kwintes
Werkzaamheden:
Ontwerp
Ontmoeten en ondersteunen

Dit speciale ontwerp is gemaakt voor Kwintes, een organisatie die zich inzet voor het ondersteunen van mensen met psychosociale problemen en/of psychiatrische kwetsbaarheden, die zonder begeleiding niet zelfstandig kunnen leven en wonen. Het Kwintes Gebouw is zorgvuldig ontworpen als een op maat gemaakt complex dat een veilige en stimulerende omgeving biedt voor deze doelgroep.

Onze visie is gebaseerd op het creëren van een gebouw dat niet alleen functioneel en esthetisch is, maar ook bijdraagt aan het herstel en welzijn van de bewoners. We hebben het ontwerp zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen waarmee mensen met psychosociale problemen en psychiatrische kwetsbaarheid te maken hebben. Het resultaat is een gebouw dat warmte, comfort en een gevoel van gemeenschap uitstraalt.

Het Kwintes Gebouw is bedoeld om een omgeving te creëren waarin bewoners kunnen groeien, herstellen en een zinvol leven kunnen leiden. We hebben ruime en lichte woonruimtes ontworpen die privacy en comfort bevorderen, en gemeenschappelijke ruimtes zijn speciaal ontworpen als ontmoetingsplekken waar bewoners contact kunnen leggen en ondersteuning kunnen vinden bij elkaar.

Foto's en Vizualisaties:
Leeuwenkamp Architecten (Visualisaties)

Impressies
Zuidgevel
Zuidgevel
Balkons zuidzijde
projectplan
Gevelaanzichten zuid en west
Gevelaanzichten zuid en west
Gevelaanzichten noord en oost
Begane grond
1e verdieping
2e verdieping
Doorsnede