Het Park Hotel

Bergen (NH)

Status:
Voorontwerp
Kenmerken:
Hotel / restaurant
opdrachtgever:
Particulier
Werkzaamheden:
Ontwerp / advies
Parkhotel Bergen ondergaat metamorfose om aan te sluiten op dorpsplan "Mooi Bergen 2.0"

Het Parkhotel Bergen, een historisch herkenningspunt in het hart van het dorp Bergen, ondergaat een heuse transformatie. Met als doel om aan te sluiten op het dorpsplan "Mooi Bergen 2.0", wordt het hotel grondig gerenoveerd en verbouwd.

Het Parkhotel zal worden omgetoverd tot een luxe hotel van deze tijd. Met oog voor modern comfort en verfijnde faciliteiten, zal het hotel worden uitgerust met weelderige suites, een uitgebreide wellnessruimte, een restaurant en moderne vergaderruimtes.

Een van de belangrijkste elementen van deze renovatie is de toevoeging van een riante serre. Deze uitbreiding van het hotel biedt gasten een ruimte waar ze kunnen genieten van de sfeer van het dorpsleven. Door de transparante constructie ontstaat er meer contact met het bruisende dorp.

Naast de serre wordt ook het voorplein opnieuw ontworpen. Deze uitnodigende ruimte wordt omgetoverd tot een fijne plek waar gaste samenkomen.

Het renovatieproject is nauw afgestemd op het dorpsplan "Mooi Bergen 2.0". Het ontwerp van het hotel sluit harmonieus aan bij de historische architectuur en het karakter van het dorp. Duurzaamheid en behoud van de lokale identiteit zijn belangrijke pijlers van het project, waardoor het hotel perfect opgaat in de sfeervolle omgeving.

Foto's en Vizualisaties:
Leeuwenkamp Architecten (Visualisaties)

Impressies
Visualisatie plein
Visualisatie plein
interieur van het restaurant
Interieur van de serre
projectplan
Aanzicht Stationstraat
Aanzicht Stationstraat
Kelder / souterrain
Begane grond
Massa